Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Çatıda Kuşlara Özel Çözümler

Çatıda Kuşlara Özel Çözümler

Kuş Seslerinden Kurtulmaya Ne Dersiniz?

Kuşlar, günün farklı saatlerinde ve özellikle de sabah saatlerinde, insanları rahatsız eden sesler çıkarır. Bu sesler, insanların psikolojisi üzerinde ciddi etkilere sahiptir. Kişiler bu yüzden farklı psikolojik rahatsızlıklar ve bir takım problemler ile karşılaşırlar. Kuş seslerine artık dur demek ve daha rahat bir ortamın yanı sıra daha sessiz bir çevreye merhaba demek için Repel  kuş kovucu sistemleri tam da size göre.

Kuşların birlikte hareket ettikleri göz önüne alındığında, sürü halinde çıkardıkları sesler, tahmin edildiğinden daha kötü bir sonuç ortaya çıkarır. Zira, insanları en çok etkileyen psikolojik semptomlar, yüksek ve tekrarlayan ses dalgalarının yüksek frekanslarda seyretmesi ile meydana gelir.

Özellikle martı ve kırlangıçlar, yüksek frekansta sesler ile öterler. Bu durum, kişileri derinden etkiler ve beyin sinirleri üzerinde hasara neden olurlar. Büyük illerde ve sanayileşmiş bölgelerde bu durum ile daha sık karşılaşılır. Bu yüzden Repel kuş kovucu sistemler önerilir.

Çatıda Kuşlara Özel Çözümler

Kuşlar ve Salgın Hastalıklara Karşı Repel !

Kuşlar, sivrisinekler ile birlikte, gagalarında ve ayaklarında en fazla mikrobu ve virüsü taşıyan canlılardır. Özellikle beslenme ve çiftleşme dönemlerinde, bu virüsleri bulundukları bölgeye taşırlar. Bu da doğal olarak, çatıda bulunan yuvalarında toplanır ve rüzgar ya da diğer dış etmenler vasıtası ile insanların bulunduğu ortamlara iletilir. Salgın hastalıkların büyük kısmı bu virüsler ve mikroplar ile bulaşır. Kuşların bu döngüde saf dışı kalması için Repel kuş kovucuların kullanılması büyük avantaj sağlayacaktır.

Kuşların gagalarında ve dışkılarında ölümcül etkiye sahip virüslere rastlandığı birçok klinik çalışmada görülmüştür. Özellikle göç dönemlerinde, ülkemizde cinsleri bulunmayan Afrika kökenli kuşlar, çatılarda kısa dönemli kuluçkaya kalırlar. Bu da doğal olarak, Afrika kökenli virüsler olan Ebola ve EVD gibi virüslerin çevreye yayılmasına neden olur. 2 dakikalık virüs DNA eşleşmeleri ile 1000 metrekarelik alanda etkili olur ve daha sonrasında ise, daha geniş ortamlara yayılırlar. İşte tüm bu ve daha fazlası için en güçlü çözüm, hiç kuşkusuz Repel Kuş kovucularıdır.

Repel kuş kovucu sistemler, Sonik ve Ultrasonik sesler yayar bu ev ve konut halkı için kesinlikle zararlı ve hissedilebilir değildir, sadece etkili olduğu canlılar üzerinde rahatsız edici frekansa neden olur ve  yaklaşmalarını engeller.

Mükemmel sonuçlar alacağınıza emin olabilirsiniz. Uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile siz de, dilerseniz çatınıza balkonunuza vb yerlere Repel kuş kovucu sistemleri kullanabilirsiniz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.